SERVEIS QUE T'OFERIM

Educa+ treballa amb varies metodologies pedagògiques, tot i que les més practicades i demandades són ABJ i l’experimentació. Ens agrada poder adaptar les activitats a cada grup d’infants abans de dur a terme les dinàmiques més oportunes. 

Sortides d’un dia 

Activitats personalitzades i adaptades a cada grup d'infants. Destinades a un públic infantil i juvenil de 1 a 16 anys, realitzant activitats més especifiques i curriculars també per a grups de joves de 14 a 18 anys. Tot això en un espai ampli envoltat de natura, animals, i a prop de Barcelona.

SABER +

Estades Escolars 

Tenim molts centres d'interès els quals poder treballar en diferents instal·lacions. Cada instal·lació té la seva propia màgia, sempre envoltades de natura i a la muntanya, tot i que algunes estan molt a prop del mar, per poder realitzar activitats aquàtiques.

Tractem d'ensenyar als infants amb les millors tècniques d'aprenentatge, sempre fomentant el seu creixement i motivació intrínseca.

SABER +

Casals d’estiu 

Com t'ho passaves en els teus campaments d'estiu? Nosaltres tenim els plans perfectes per als infants durant l'estiu, voldran repetir tots els anys!

Casal divit per setmanes, presentem un fil conductor genèric amb una problemàtica a resoldre cada setmana. Coneixem a  personatjes diferents, un espectacle,  realitzem nits al casal i una sortida cada setmana.

També oferim activitats en anglès, festa de l'escuma, inflables d'aigua, jocs gegants, scaperooms i mooolt més!

SABER +

Activitats a l’escola 

No sols treballem l'ensenyament de manera metodològica, també tractem de realitzar diferents activitats didàctiques amb les quals fomentar diferents aspectes en l'aprenentatge dels nostres nens.

 

Tractem de fer arribar a l'escola els nostres fils conductors adaptats a l'edat dels infants i l'espai disponible. Amb una gran varietat d'activitats, estem llestos per fer-vos gaudir tot treballant l'època de l'any, com la tardor, festes nacionals, com la castanyada o Sant Jordi, o simplement gaudir del lleure amb una festa de l'escuma. 

SABER +

Activitats d'extraescolars per la infancia

EDUCA+ treballa amb diverses metodologies pedagògiques, a pesar que les més practicades i demandades són ABJ i l'experimentació. Ens agrada poder adaptar les activitats a cada grup de nens abans de dur a terme les dinàmiques més oportunes. Els nostres serveis són personalitzats i tractem de poder oferir a cada alumne el que necessita especialment, pensant sempre en el que li vindrà millor i serà més efectiu en el seu aprenentatge i creixement personal.

SABER +

FomeNTEM la motivació I L'APRENENTATGE personal ¡Contacta AMB NOSALTRES!