CasALS D'ESTIU A BARCELONA

Què senties quan t'anaves de colònies? Nosaltres volem aconseguir el mateix sentiment, però multiplicat per 20 per als teus fills. Treballem perquè les activitats d'estiu per a nens siguin perfectes, no tenen per què ser campaments fora de casa, realitzem tot tipus de campaments d'estiu, colònies, campaments en localitats per als nens de la zona, treballem amb els nens durant tot el procés, busquem fomentar l'aprenentatge, entreteniment i motivació personal. A més de realitzar jocs perquè puguin interactuar i socialitzar en tot moment amb altres nens, i aconseguir fer amics. Coneix els nostres campaments d'estiu!

Casals d'estiu

Enforteix l'amistat i la convivència amb els nostres csals d'estiu! Viu emocionants activitats, descobreix noves habilitats i aprèn a treballar en equip de manera efectiva. Els nostres programes estan dissenyats per a fomentar la confiança, la cooperació i el respecte mutu. Uneix-te a nosaltres i experimenta un estiu inoblidable!

TOP SECRET

Ens trobem en un món misteriós, ple de secrets per investigar i trobar! Per sort, tindrem el nostre amic i detectiu, qui ens ensenyarà les magnifiques habilitats, per resoldre tots els misteris i problemes que trobem!

EL MÓN DEL MERLÍ

En el món del Merlí, ens ensenyarà com és el seu lloc, les coses que hi fa i també ens explicarà algun truc de màgia. Però el més important, és que l'haurem d'ajudar a mantenir en ordre el seu món, ja que ha perdut algú de la seva magnífica màgia i necessita l'ajuda de tots els nens i nenes!!

 

LA CARAVANA QUE NO PARA

Tindrem uns protagonistes que ens portaran en el seu viatge, ens ensenyaran diferents destinacions, espais, paisatges, etc. També els ajudarem a tenir una millor caravana i omplir el seu museu amb totes les experiències!!

 

 

 

EL MÒN DELS ESPORTS

El casal d'estiu d'esport és un programa dissenyat perquè els nens i nenes puguin gaudir d'activitats esportives i recreatives durant les vacances d'estiu. A través de jocs, entrenaments i competències, fomenta la pràctica de diferents disciplines i promou hàbits saludables.

EL CIRC CALAPAI

Un casal d'estiu de circ és un programa d'activitats on els nens poden aprendre diferents disciplines circenses com a malabarisme, acrobàcies i equilibri. És una forma divertida i creativa de passar les vacances d'estiu, fomentant la coordinació, el treball en equip i l'expressió artística. Els nens poden gaudir de classes pràctiques, jocs i espectacles en un entorn segur i professional.

 

MIL I UN CONTES

El casal d'estiu de contes és un espai màgic on els nens poden submergir-se en les aventures i personatges dels seus contes favorits. Amb activitats lúdiques i creatives, fomentem la imaginació, l'amor per la lectura i el desenvolupament d'habilitats socials. Un lloc on els somnis es tornen realitat!

 

¡Viu un estiu inolvidable!