Estades escolars A BARCELONA

Des de Educa+ treballem per fomentar l'aprenentatge entre companys, a la vegada que posem en primera plana el gaudir i el coneixement amb treballs de abj. Descubreix una manera fàcil d'aprendre y de creixer personalment.

Activitats per a Grups

Vine a les nostres estades escolars! Experimenta la natura y viu emocionants activitats a l'aire lliure durant diversos dies. Els nostres campaments ofereixen una experiència única, plena d'aprenentatge, diversió i aventura. ¡No perdis l'oportunitat de viure la millor experiència de la teva vida amb nosaltres!

UN PAS PER LA HSTÒRIA

En John es presenta com un jove del futur, que porta viatjant més de 300 anys per diferents etapes de la història i ens explica alguns moments importants d'algunes d'elles. Finalment aconseguim arreglar la seva nau per a que torni a la seva epoca i viatges!

gnfdjtfdjgfdgdfjg

JACK I LA MÀGIA DEL MAR

Storm, un pirata de l'edat mitjana està intentant destrossar la màgia. Vol que deixi d'existir! I gràcies a l'ajuda d'aquelles persones que creïem en la màgia, ell no té tanta força, però... fa pocs dies van obrir l'habitació dels menesters, on es trobava guardada l'arrel de tota la màgia. Haureu de tancar-la i aconseguir envia el Storm a casa seva!

POTTER CAMP

Vivim una experiència inmersiva amb els moments més màgics de Hogwarts, aprenem màgia ancestral i algun que altre joc de màgia. Realitzem les nostres pròpies varetes i fabriquem pols de fada.

 

 

OLIMPIADES ESCOLARS

Realitzarem diferents modalitats esportives, on combinarem activitats esportives amb recreatives, on oferíem poder provar disciplines olímpiques i tallers culturals, així com excursions i activitats a l'aire lliure. Aquestes colònies promouen valors com el respecte, la responsabilitat, la solidaritat i el compromís, i busquen formar ciutadans conscients del seu entorn.

CAMPAMENT INDI

Els indis més primaris ens presenten els seus balls tradicionals, les seves cançons que curen i ens introdueixen a la seva tribu.

Sortim com autèntics indis!

 

 

 

RUTA CAP A ITALIA

Un viatge a Itàlia per a nens i nenes seria una oportunitat fantàstica perquè coneguin aquest bell país europeu d'una manera divertida i educativa. On podrem explorar els seus monuments històrics i gaudir d'activitats especials per a ells. A més, podran gaudir d'activitats a l'aire lliure en una excursió amb bicicleta. Una aventura única i que recordaran per sempre!

Vivacs amb experiències emocionants!