SORTIDES D'UN DIA A BARCELONA

Experimenta un dia ple d'emocions i diversió amb nosaltres. Vine i viu els milers de fils conductors que tenim i adaptem a cada necessitat, gràcies a tots els anys que portem en el sector. El nostre personal altament qualificat treballarà braç a braç amb els nostres alumnes per a poder fomentar els diferents estímuls que rebran els nostres INFANTS durant les excursions.

Fils conductors

VISITA LA GRANJA

Gaudim d'un dia a la muntanya visitant i donant de menjar a diferents aliments. També podem raspallar ponis i donar una volta amb ells.

LA VEREMA

Durant el mes de Septembre visitem les vinyes, agafem els raïms, fem la desrapada, la premsada i visitem el Celler.

ELS COLORS DEL BOSC

Treballem els diferents arbres i les flors de cada estació. I observem els fruits i les fases de l'hort.

LA CASTANYADA

Trobem la casa de la castanyera i a la Maria. Ens demana ajudar-la a agafar castanyes i a fer panallets, acabem menjant castanyes al ritme de la música i ballant "Quan vé el temps de cullir castanyes..."!

HALLOWEEN

Preparem Scaperooms adaptatius per escoles, institus, casals de joves, etc. Que estan envoltats de molt misteri i algun que altre fantasma. Vols pasar por? Som l'equip perfecte per aquesta festa!

LA CERCA DEL TIÓ

Ens trobarem en una muntanya màgica, on el tió ens haurà posat unes pistes per poder-lo trobar, ja que el tenim refugiat i vigilant als nostres animals.

PREPAREM L'HORT

Coneixem el món de la terra, les influències de les llunes amb les cullites. Com i quan plantaven abans els agricultors, com ho fan ara i acabem plantant nosaltres i treballant la terra de l'hort.

EL FOLLET DELS SENTITS

El follet dels sentits és un personatge que cuida dels animals, però que ha perdut tots els seus sentits, no veu, no pot parlar, no escolta res... Entre tots els infants ajudarem a recuperar els sentits al follet.

CARNAVAL, CARNAVAL

La festa està assegurada. Treballem la disfressa, els balls i cançons i aprenem a riure sense vergonya. Un dia diferent en un espai natural.

UN PAS PER LA HISTÒRIA

La Silvana, mestressa de la granja ens demana ajuda. S'han desordenat els invents que ajudaven als diferents animals, hem d'aconseguir ordenar-los en la línia del temps, per a que cada animal pogui tornar a la seva rutina.

EL MÓN DELS DINOSAURES

L'arqueòleg Nil ens mostra diferents animals que tenen parts dels dinosaures (Emú, Estruç...). Fem d'arqueòlegs i trobem petjades, fòssils i ous de dinosaures.

ELS INDIS

El chaman de la tribu ens rep en l'autocar. Ens mostrarà els seus animals, rituals i músiques de la seva tribu. Buscarem el tòtem perdut i el portarem al campament indi. Finalment, com a agraïment ens faran un obsequi per a pertànyer a la tribu.

CHEFS PER UN DIA, TALLER DE PÀ

Aprenem l'origen del pa, diferents tipus de farines, i fem un panet que al final del dia ens endurem a casa.

L'UNIVERS

Coneixem les constel·lacions, les parts d'un cohet, el que és la gravetat i fem un entrenament per convertir-nos en autèntics astronautes.

LA BOMBOLLA PERDUDA

Aprenem la importància de l'aigua. Observem i experimentem sobre el cicle de l'aigua i realitzem jocs d'aigua, amb aquella aigua que no és per el consum humà.

Comptem amb diferents tipus d'activitats a l'aire lliure que englobem dins d'excursions d'un dia sencer en les quals els nens només hauran de gaudir amb els seus amics, estaran rebent educació de manera passiva, la qual cosa els motivarà i els farà prestar més atenció als senyals i dades que se'ls vagin servint.


Gaudiran d'un dia envoltat d'animals. Viu l'experiència de convertir-te en un xef per un dia, visita el nostre poblat indi i moltes més activitats que podràs descobrir de les nostres excursions per infants i joves. Voldran repetir!

Aprenem jugant i envoltats de natura