Oci EducatiU 

En EDUCA+ treballem dia a dia per a poder oferir-te els millors serveis d'aprenentatge extraescolar per a nens i joves. Treballem sobre la base de l'oci educatiu en BARCELONA i tractem de realitzar tot tipus de jocs i aventures des del respecte i afecte pels nostres alumnes.

 

Per a nosaltres la infància és un moment perfecte en el qual definir-te i aprendre a ser tu mateix, al mateix temps que un procés bonic d'aprenentatge exterior i interior, aprenem sense oblidar-nos de jugar i riure.

Empresa de serveis educatius a BARCELONA

Som una empresa de serveis educatius dirigida a les escoles, famílies, campus esportius i a totes aquelles entitats que vulguin gaudir del lleure.

 

Presentem una empresa familiar, que ens permet oferir un tracte més proper al client al mateix temps que els projectes que es creen "es fan a mida" per a les necessitats específiques de cada grup, sent aquesta la clau de l'èxit que ens ha avalat i que ha fet que repartim il·lusions, riem i juguem cada dia des de 2009 en el sector.

Oferim activitats de lleure de forma coordinada amb cases de colònies, granges escola, ports marítims, hípiques, boscs verticals, càterings i moltes més organitzacions d'oci i lleure, això ens permet disposar d'una oferta molt més completa i variada per als nostres clients.

 

Treballem de manera específica en cada activitat, adaptant cada dinàmica a cada grup d’infants i joves. Ens agrada fer reunions prèvies i conèixer com us heu sentit després de cada experiència, per millorar, reforçar i agrair.

GAUDIM DE CADA ACTIVITAT DISSENYADA PER A TU